top of page
ENGLISH

​Vaig néixer a Barcelona el 1972. Sóc llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i m'he especialitzat en temes culturals, concretament, en música clàssica i arts plàstiques. Compagino el periodisme i la gestió de projectes culturals. 

Publico regularment en revistes especialitzades com Revista Musical Catalana, Serra d'Or, Ritmo, Bon Art o L'Avenç. Col·laboro des del 2006 amb l'emissora Catalunya Música, en els programes "Contrapunt", "Notes de Clàssica", "Una tarda a l'òpera" i "Assaig general."
 
També ha treballat en tasques de comunicació i de gestió en projectes culturals diversos, com la coordinació dels actes del Centenari de l’Acadèmia Granados-Marshall (2001) que dirigia Alicia de Larrocha; la Fira i Festival de Videoart LOOP’04 amb Art Barcelona; les Jornades sobre Patrimoni Musical amb la Fundació Pau Casals (2006); el cicle “30 Minuts de Música a la Pedrera” del Festival Mas i Mas’07 i a la primera temporada de concerts d’aquesta entitat (2007-2008). He participat com a professora al màster de la UB "La música com a art interdisciplinar" (2010-2014). He elaborat els continguts de les webs de Xavier Montsalvatge (2002), de Victòria de los Ángeles (2006) i de Xavier Benguerel (2009). 

 

He col·laborat amb institucions culturals com el Palau de la Música Catalana, l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, L'Auditori, Biblioteca de Catalunya, la Fundació "la Caixa", la Fundació Pau Casals, l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Museu de la Música de Barcelona, Facultat d'Història de la Universitat de Barcelona, Institut d'Estudis Catalans, la Fundació Victòria de los Ángeles, la Fundació Mas i Mas, la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), l'Acadèmia Marshall, el Cercle del Liceu. 
 
He comissariat les exposicions: "Conxita Badia. Vine tu i les cançons" (Biblioteca de Catalunya, 1998); "Centenari de l'Acadèmia Granados-Marshall" (Palau de la Música Catalana i Oficina de la Generalitat de Lleida, 2001); "Cuixart" (MACUF, A Coruña, 2003); "Baldomer Gili i Roig, l'objectiu del pinzell" (Museu Morera de Lleida, 2007); "Els Nin, l'arrel de l'art" (Departament de Cultura, Palau Moja de Barcelona, 2008); "Alicia de Larrocha al Palau de la Música Catalana" (Palau de la Música, 2010); "El somni, exposició de Franc Aleu i el Celler de Can Roca" (Arts Santa Mònica, 2013). I col·laborat en l'exposició "Contrapunt: Enric Granados-Pau Casals" (Museu Vil·la Casals, 2005, Museu de la Música de Barcelona, 2008). 
 
He portat la comunicació del Festival de Pasqua de Cervera dedicat a la música clàssica catalana del 2011 al 2016. 
 
Entre el 2013 i el 2017, vaig presidir la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya. 
El 2016 vaig publicar Alicia de Larrocha. Notas para un genio (Alba, Barcelona) i Granados, el so de la mirada (Pagès Editors, Lleida)
 
 

 

I am graduated in Science of Comunication, on Journalism, by Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) and I am specialized in arts and culture, specially in classical music and fine arts.

 

I publish regularly in specialiced magazines like Revista Musical Catalana, Ritmo, Serra d’Or o Bon Art and collaborate with the radio station on classical music Catalunya Música.

 

I am also consultant on comunication and project manager, having worked in such ones as the coordinator of the centennari of the Granados-Marshall Academy (2001) artistically directed by the pianist Alicia de Larrocha; the Fair and Festival of Videoart LOOP’04 with the Association Art Barcelona; the meeting on musical archives with the Pau Casals Foundation (2006); the cicle of concerts “30 Minuts de Música a la Pedrera” from Festival Mas i Mas’07 and also in the first season of concerts (2007-2008). I have been professor at the “Master of Music as an Interdisciplinar Art” at the University of Barcelona (2010-2014). I have also written the content of web-sites such as Xavier Montsalvatge, Victòria de los Ángeles Foundation or the composer Xavier Benguerel.

 

I have curated several exhibitions: “Conxita Badia. Vine tu i les cançons” (Biblioteca de Catalunya, 1998), “Centenari de l’Acadèmia Granados-Marshall” (Palau de la Música Catalana and Oficina de la Generalitat a Lleida, 2001),  “Cuixart” (MACUF, A Coruña, 2003), “Baldomer Gili i Roig, l’objectiu del pinzell” (Museu Morera de Lleida, 2007),  “Els Nin, l’arrel de l’art” (Palau Moja de Barcelona, 2008), “Alicia de Larrocha at the Palau de la Música Catalana” (Palau de la Música Catalana, 2010); "El somni, exposició de Franc Aleu i el Celler de Can Roca" (Arts Santa Mònica, 2013). And also I have collaborate in the exhibition “Contrapunt: Enric Granados-Pau Casals” of the Pau Casals Foundation (Museu Vil·la Casals, 2005, and Museu de la Música de Barcelona, 2008). 

 

I have been the communication manager of the Festival de Pasqua de Cervera from 2011 to 2016.

 

From 2013 to 2017, I have been the President of Jeneusses Musicals of Catalonia.

In 2016, I have published Alicia de Larrocha. Notas para un genio (Alba, Barcelona) and Granados, el so de la mirada (Pagès Editors, Lleida).   

 

Institut Tècnic Eulàlia (1975-1990)
 
Ciències de la Informació, periodisme, Universitat Autònoma de Barcelona. (1991-1995)
 
Idiomes: First Certificate in English (British Institute, 1992); Diplôme Elementaire en Français (Institut Français de Barcelone, 1993); Cursos elementals al Goethe Institut; italià parlat i escrit.
 
 

BIO

Qui sóc

 

Què faig

 

Formació
bottom of page